Produse şi servicii pentru industria auto şi cea electronică
contact phone
+4 (0) 740 218 774
HOME » Despre noi

Ne bucuram de primul pas pe care l-ati facut pentru a descoperi produsele si serviciile noastre.

Firma HCM Antistatic este o companie romanească situată în orasul Arad, in vestul Romaniei fiind un important furnizor de produse si servicii pentru industria auto si cea electronică. Importam si distribuim in Romania o gama variata de produse si echipamente industriale sub marca unor importanti producatori din Europa, unde amintim: Charleswater, Vermason, Abeba, TechSpray, Chemtronics.

Atentia noastra este concentrata intr-un mod mai special pe protectia descarcarilor electrostatic necesara in procesul de productie electronic. Descarcarea electrostatica (ESD) este fenomenul de transfer a unei sarcini electrostatice intre doua obiecte. Aceasta poate produce daune in circuitele electronicelor.

In 1993 a fost introdus un simbol care indentifica produsele cu protectie ESD (protectie impotriva descarcarilor electrostatice)

Putem oferi o gama larga de produse ESD: pantofi, echipamente de protectie, ambalaje - pungi, folii cu bule, bureti, folie de protectie, cutii.
Pe langa aceste produse sunt si alte materiale care fac parte din portofoliul nostru atat antistatice (care nu se electrizeaza) cat si non antistatice. In materie de ambalaje putem oferi de asemenea: folie stretch, scotch, folii cu bule, folii protectie, banda PP, cartoane, cutii de plastic, paleti plastic, paleti de lemn, etc.

Multumim pentru interesul si increderea pe care o aveti fata de compania noastra.